zaterdag 28 januari 2012

Michaël: Meditatie voor Moeder Aarde

Moeder Aarde – en wij dus ook als haar bewoners – zit midden in een grote transformatie. Aartsengel Michael* vergelijkt het met een baringsproces. Zij is zichzelf aan het vernieuwen, dat gaat niet zonder slag of stoot (pijn) maar haar nieuwe Zelf zal verrijzen. Daarom vraagt Michaël onze steun, support en gebed voor moeder Aarde. Ook in meditaties. Op deze manier:

Neem jullie moeder Gaia in je armen als het ware, visualiseer haar in een gouden licht, laat dit licht in haar wezen, haar buik doordringen, laat het doordringen tot in haar ozonlaag, haar aura. Doe dit met de grootst mogelijke liefde! Kijk naar je moeder en voel de liefde voor dit goddelijke wezen. Weet dat ze jullie voedstermoeder is en doe op alle gebieden meer en meer moeite om haar te ontlasten van alle vervuilingen. Ga bij wijze van spreken op de kansel en spreek. Spreek tot de onwetenden. Spreek tot de hardhorenden. Spreek in alle talen zal ik, aartsengel Michael, maar zeggen, zodat iedereen op deze wereld de inzichten krijgt hoe het anders kan.

Blijf niet langer achter een hoekje staan kijken geliefden, zonder actie te ondernemen. Wat ik (aartsengel Michael) hiermee wil zeggen is: begin eerst en vooral bij jezelf. Geef het goede voorbeeld en inzichten aan de minder bewuste.
Over de trillingen en energieën die moeder aarde nu teisteren: Door jullie bijdrage zal het voor haar veel makkelijker worden om door haar transformatieproces heen te gaan. Jullie maken werkelijk het verschil. Deze energieën en trillingen zijn ontstaan door het vele negatieve denken van de mensheid en vooral ook door het handelen in hebzucht en ik-zucht. Dit dient nu getransformeerd te worden.

Als hulp voor deze transformatie kunnen jullie je dit voorstellen als donkere wolken. Kijk naar deze wolken en doe je intentie. Je kunt deze woorden daarbij gebruiken: Negatieve gedachten, negatieve krachten, negatieve handelingen en negatieve zaken ontstaan door de mensheid naar moeder aarde toe: Verdwijn. Kijk ernaar en zie deze wolken helder wit worden met een glans er omheen als schijnt de zon erachter. Zie deze witte wolken met hun gouden aura en straal je grootst mogelijke liefde naar hen toe. Kom dan terug bij jezelf en sluit af naar believen.


Michael benadrukt dat het NU van belang is niet angstvallig af te wachten wat er komen gaat, maar dat wij ons eigen steentje (liefst een rots!) bijdragen! Wij maken het verschil. En we worden daarin beschermd. Door Michaël en de zijnen, door het Goddelijke in al z’n vormen. Die hulp en steun kunnen we altijd vragen. En zij vragen onze steun. Met al je gedachten, je dankbaarheid, je gebed, je meditaties, je Liefde, draag je bij. Het is nodig.

Petra

* Aartsengel Michaël vraagt uw hulp - channeling via Rita Pulmans van 26 januari 2012

Geen opmerkingen:

Een reactie posten